15/03/2018

Μεγάλος διαγωνισμός του Μελισσόκοσμου για τη μελισσοκομική ζυγαριά Beezon scale (GPRS ίντερνετ)

Μεγάλος διαγωνισμός για τη μελισσοκομική ζυγαριά Beezon scale

 

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τη μελισσοκομική ζυγαριά ακριβείας Beezon scale (GPRS ίντερνετ).

Οι όροι για συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι:

  1. Κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook.
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και πατάτε το κουμπί υποβολή ή εναλλακτικά στέλνετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@beezon.gr με θέμα τη λέξη “διαγωνισμός” (μην παραλείψετε να γράψετε στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμο σας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι θα μπορούν να γράφονται στο διαγωνισμό έως τις 12 το βράδυ στις 15/04/2018 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 16/04/2018. Ο τυχερός / ή μελισσοκόμος που θα κερδίσει τη μελισσοκομική ζυγαριά ακριβείας Beezon scale (GPRS ίντερνετ) θα ανακοινωθεί μέσα από την ιστοσελίδα μας, μέσα από τη σελίδα μας στο facebook καθώς και από το Μελισσόκοσμο.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Και οι 2 όροι για τη συμμετοχή είναι υποχρεωτικοί (το like στη σελίδα μας στο facebook και η υποβολή των στοιχείων σας είτε μέσω της φόρμας υποβολής είτε μέσω της αποστολής email).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 


 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συμμετοχές για το διαγωνισμό μας έχουν κλείσει.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και ευχόμαστε καλή τύχη στην κλήρωση. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, μείνετε συντονισμένοι…

 


 

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε από το διαχειριστή του μελισσόκοσμου με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής γεννήτριας τυχαίων αριθμών. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μαγνητοσκοπημένη διαδικασία στο website του μελισσόκοσμου και στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook.
 
Ευχαριστούμε τους 434 συμμετέχοντες στο διαγωνισμό και τον μελισσόκοσμο για την υποστήριξη.
 
Ο τυχερός είναι το νο 34 στη λίστα, ο κ. Βλάχος Αντώνης!!! Συγχαρητήρια και ευχόμαστε το δώρο μας να σας φανεί χρήσιμο!!! Η διαχειριστική ομάδα της BeeZon θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την παράδοση της μελισσοκομικής ζυγαριάς ακριβείας GPRS.

 


 

Διαγωνισμοί , , , ,
About bz_wp_admin
Facebook Page
SWITCH THE LANGUAGE
Ποιοί είμαστε
Η BeeZon Smart Software IoT Solutions είναι Ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2015 και συνδιάζει την τεχνογνωσία στο χώρο της πληροφορικής και ανάπτυξης ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με τη μελισσοκομική πρακτική.